Yritys

ASIANAJOTOIMISTO REHN & CO OY

on perustettu vuonna 2002. Toimistomme sijaitsee keskeisesti Helsingissä, rauhallisen Temppeliaukion vieressä. Asiakkaamme ovat kotimaisia ja pohjoismaisia liikeyrityksiä, säätiöitä ja yksityishenkilöitä.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Perusarvomme ovat laatu, vastuullisuus, luottamus ja yhteistyö. Juridiikka käytännössä on toimintamme yhteinen nimittäjä. Haluamme toteuttaa asiakkaamme toimeksiannot innovatiivisesti sovelletulla juridiikalla ja oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat onnistuneesti yhteen sovittamalla. Juridiikka ja olemassa olevat vaihtoehdot esitetään havainnollisella tavalla.

Toimeksiannon menestyksellinen hoitaminen edellyttää molemminpuolista luottamusta. Pyrimme luottamukselliseen yhteistyöhön ja vilpittömään vuoropuheluun. Otamme rykmentinmurheita siitä, että asiat hoidetaan ajoissa, optimaalisesti ja tehokkaasti. Toimimme asiallisesti ja rakentavasti myös suhteessa asiakkaan vastapuoleen. Meille kerrotaan harvoin miten olemme onnistuneet toimeksiannon hoidossa. Otamme mielellämme vastaan palautetta.

Kuulumme Suomen Asianajajaliittoon ja noudatamme sen eettisiä periaatteita ja vahvistamia ohjeita kaikessa toiminnassamme.

Asianajajia koskevat säännöt löydätte Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta. www.asianajajaliitto.fi.